CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

cOunTinG.....

Daisypath Friendship tickers

Saturday, December 31, 2011

CUTI2 MALAYSIA...HEHEHE..

salam...gud morning sumer...
mcm yg dok tau2 la..arini last day utk thn 2011.
xpayah sibuk pikir sedih 2011 dah nak berakhir. tp pk apa yg kita nak wat in future.
tu peringatan utk diri aku sendiri gak....

"barang yg lepas jgn dikenang"

wokey! entry akhir thn aku nak tayang pic bercuti di hujung thn bersama family tercinta.
sgt seronok sbb bukan fmly aku je ada, sedara mara pun ada sm.=)
really happening. sepatutnya ramai lg.tp yg tinggal hanya 5 buah kete je yg jd nak konvoi.

jom check it out!!


my family..=)
ayah aku ckp ni kat banjaran titiwangsa. gila sejuk beb. 15min je kitorang berhenti.menyesal aku xbawak selndang pashmina. otw p kelantan xguna air cond pun. fresh air la beb. *wink*

di pantai cahaya bulan...
ni aku xtau nak panggil ada. aku bab pangkat2 ni failed sikit.
di ni cucu tok su aku. so aku nak panggil dia apa? tok su aku ni adik tok wan aku. can u all tell me????
huahuahua....

ni kat teluk batik. diorang sumer mai umah aku.
sbb nyer xdapat mandi kat PCB.ko gila nak mandi kat PCB. ombak tu makan org tau. sekali ombak mai trus korang ilang.
tak tau teluk batik kat mn? aisey! teluk batik ni kat perak.

aku xtau sape yg candid.xingat sape yg pgg camera aku ms ni.

BUBYE 2011!!!!!!

No comments: