CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

cOunTinG.....

Daisypath Friendship tickers

Thursday, October 4, 2012

4th DAY

ari ni dah 4 ari aku keje...
boleh la familiar ckit2 ingredients yg bhgn processing nak amik.
nak kn sains kat mn. berapa byk amik.
tp ckit2 la.xde blur sgt mcm mula2.

ari ni mai awal ckit sbb nak elak sesak.
so, imbuhannya aku dapat park kete kat proper parking.
tp burung plak dengki brek kat kete.
hampas tul! tp much better dr panas terik la.

kerana mai awal.aku dapat la blaja mcm mn nak cek balance barang.
dah dua hari blaja. klu amik exam mmg aku x leh lulus lg.
keje yg wat ari ni:

1. confirmation planning
2. mcm mn nak minta stok
3. cek balance kat section aku ngam x ngan section satu lg.
4. nak kira balance ingredient
5. belajar formulation (recipe)..ni P&C.xleh citer.=D
6. check attendance operator.

what will be tomorrow's duties @ new learning?
cepat2...nak jd supervisor berjaya ni. 
bukan dok nengok sajer...hehehe...


No comments: